Lägenheter för studenter i Kalmar

Välkommen till Framtidens Studentboende på Björnbäret i Kalmar! Här kombinerar vi det bästa av två världar: modern arkitektur och hållbarhet, allt inbäddat i Kalmars natursköna omgivningar med havet som granne. Upptäck våra nyproducerade 1 rok-lägenheter, skräddarsydda för studentlivet. Med enkla kriterier – endast CSN och en borgensman krävs – kan du säkra din plats i detta eftertraktade boende. Vänta inte, ansök idag! Våra unika studentlägenheter försvinner snabbt.

Kort om lägenheterna

Perfekta lägenher till Studenter

Välkommen till Snurrom, där ditt studentliv får en perfekt start i vårt nyutvecklade Björnbäret. Varje lägenhet är anpassad för att maximera din studentlivsstil, med smart utformade små ytor som inte kompromissar med stil eller funktion.

Varje lägenhet har en väl genomtänkt design för att skapa en rymlig känsla. Du får en plats som är både din studieoas och ditt personliga utrymme att koppla av. Våra lägenheter är utrustade med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Det är endast 500 m till bussen som tar dig till Kalmar centrum – allt för att ditt studentliv ska bli så smidigt som möjligt.

Yteffektiva lägenheter

Balkong/uteplats

Disk- och tvättmaskin

Cykelparkering

Modernt boende

Nära till butiker

Nära till buss

Miljöbyggnader

Ansök om lägenhet här

Gör Björnbäret till ditt nya hem

Där smart boende möter studentlycka. Ansök idag och ta steget in i en värld där varje kvadratmeter är optimerad för att passa dina behov.

Ansök här

exempelbilder från björnbäret

se Alla bilder och planritningar här

232

lägenheter

116

parkeringsplatser

1-3

rum och kök

box-open-heart Inflytt

omedelbart

Upptäck Frilufsstaden i Snurrom

Snurrom – där ditt studentliv berikas. Ansök om ditt nya, smarta hem idag.

Skicka in din Ansökan här

Området Norra Kalmar & Snurrom

Studentvänligt boende med naturen som granne

Välkommen till Snurrom, där framtiden för studentboende tar form. Med havet och naturen som dina grannar, erbjuder vårt område i Norra Kalmar inte bara en plats för boende, utan en levande, grön oas som kompletterar ditt universitetsliv. Här smälter den pulserande studenttillvaron samman med avkoppling och grön rekreation, precis utanför din dörr.

I Snurrom väcks du av morgonens första fågelsång, har möjlighet att starta dagen med en uppfriskande löprunda genom grönskande skogspartier och kan njuta av bekvämligheten med närliggande butiker och restauranger för en paus från studierna. Med endast fyra kilometer till shoppingmeckat Hansa City och Ikea, ligger allt du kan önska inom bekvämt avstånd. Våra specialdesignade studentlägenheter ger dig det ultimata boendet där studier, avkoppling och miljötänk går hand i hand.

Med över tusen lägenheter byggda i olika storlekar för olika faser i livet, är Snurrom inte bara en plats att bo – det är en plats att växa. Och med framtida planer som inkluderar en ny bad- och fritidsanläggning, är Snurrom en stad i utveckling, redo att bli en del av din studenthistoria.

Ansök till björnbäret här

Karta

Vart ligger Lägenheterna?

Bilder

Se alla bilder på Björnbärets lägenheter och planritningar

interiör

Område

planritningar

Skicka in din Ansökan idag

Ansökan

Skicka in din ansökan här

  För snabbare hantering skicka även in:

  Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter enligt rådande lagstiftning för att kunna kontakta mig.

  Hur ansöker jag om en lägenhet?

  För att bli hyresgäst hos oss, fyll i vår onlineansökan. Axcell Fastighetspartner hanterar våra uthyrningar och svarar på dina frågor. Kontakta dem via uthyrning@axcell.se eller 020 – 36 33 90 för personlig service.

  Vilka priser gäller för uthyrningen?

  Månadshyran varierar beroende på lägenhetstyp, med priser på lägenheter för studenter börjar från så lite som 5003 kr. Största 3:orna kostar upp till 9515 kr. Välj det som passar din budget och behov bäst.

  Hur är lägenheterna utrustade?

  Varje bostad kommer med ett fullt utrustat kök från Marbodal, inklusive diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. Alla hem har även en privat balkong eller uteplats för din avkoppling.

  Finns det parkeringsplatser?

  Det finns ett stort antal parkeringsplatser att hyra för en extra avgift intill fastigheten.

  Vilka typer av bostäder erbjuds på Björnbäret?

  Björnbäret erbjuder 232 moderna lägenheter, klar för inflyttning 2020 i Kalmars norra del. Välj mellan effektiva 1:or, smarta 2:or, eller rymliga 3:or, anpassade för en hållbar livsstil.

  När är lägenheterna tillgängliga för inflyttning?

  Tillgängligheten varierar, men genom att ansöka i god tid ökar dina chanser till flexibilitet vid inflyttning.

  Finns det lägenheter för studerande?

  Absolut, vi har smart utformade och effektiva 1:or speciellt anpassade för studenter, med krav på CSN och borgensman.

  Var är Björnbäret beläget?

  Björnbäret är placerat i Snurrom, en del av Kalmars norra område, som knyter an Lindsdal med Kalmar centrum.